Onze CV monteurs
helpen u graag verder
 

Snel en vakkundig geholpen

Wij beschikken over een landelijk netwerk van CV monteurs. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk uw klus uit kan & wil voeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Landelijk aangesloten CV monteurs

Bent u op zoek naar een geschikte professional die werkzaam in uw regio?
Wij brengen u graag in contact met de meest geschikte specialist voor uw opdracht.

CV-Storing

CV Storing

Een CV storing in kan ervoor zorgen dat u zonder verwarming of warm water komt te zitten. Onze monteurs begrijpen dat dit zeer vervelend is en staan daarom 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar! Doordat we ervaren en goed getraind zijn kunnen we vaak in één oogopslag zien wat er aan de hand is en zorgen wij zo voor een snel en professioneel herstel. Voor u de hulp van onze CV monteurs inschakelt kunt u zelf nog de ketel resetten, de waakvlam en de waterdruk (tussen 1,5 en 2,0 bar) controleren. Is de storing hier niet mee verholpen? Schakel dan één van onze ervaren CV monteurs in.

CV-Onderhoud

CV Onderhoud

Onderhoud aan uw CV ketel kan storingen en andere problemen aan uw centrale verwarming voorkomen. Zo profiteert u van de maximale levensduur van uw ketel. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV gecontroleerd op een goede en veilige werking. Ook wordt deze optimaal afgesteld zodat de CV ketel zo zuinig mogelijk werkt. U kunt bij ons terecht voor eenmalig of periodiek CV onderhoud.

CV-Installatie

CV Installatie

U kunt bij ons terecht voor het installeren van uw centrale verwarming tot het plaatsen van een (design) radiator. Ook kunt u ons inschakelen voor advies op maat. Wij voorzien u dan van gedegen advies over het juiste type verwarming voor uw woning en we kunnen u helpen bij het maken van een keuze. Wanneer onze CV monteurs bij u langs komen voor de installatie zult u hier geen overlast van ondervinden gezien wij deze meestal binnen 1 dag voltooien. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse bekende merken:

  • CV, HR en Hybride ketels
  • Radiatoren
  • Combiketels
  • Geisers en Boilers

CV-Lekkage

CV Lekkage

Heeft u last van lekkende CV leidingen of lekt uw radiator, expansievat of de CV ketel zelf? Aarzel dan niet en schakel direct één van onze deskundige monteurs in. Een lekkage zorgt naast wateroverlast namelijk ook voor een verhoogde energierekening doordat u betaald voor energie die u niet gebruikt. Het kan ook zijn dat u niet direct een lekkage ziet, maar deze er wel is. Dit kunt u bijvoorbeeld herkennen aan het herhaaldelijk moeten bijvullen van de ketel, een verminderde druk op de leidingen of een niet goed verwarmde douche of kamer terwijl u dit wel zo ingesteld heeft.

CV-Reparatie

CV Reparatie

Een defect aan uw CV installatie is zeer vervelend. Het kan ertoe leiden dat uw verwarming niet opwarmt of u letterlijk onder een koude douche komt te staan. Het kan ook zijn dat u hier helemaal geen last van heeft maar het merkt aan tikkende leidingen, lawaai uit uw CV ketel of ziet dat het ergens lekt. Staat uw probleem hier niet bij maar is er toch wat aan de hand met uw centrale verwarming? Onze monteurs hebben alle kennis van het vak en zijn in staat ieder probleem voor u op te lossen. Bij spoed kunt u ons op elk tijdstip, 7 dagen per week bereiken. Onze monteurs zullen snel ter plaatse zijn en de meeste CV installaties kunnen zij zelfs dezelfde dag nog repareren.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is uitermate geschikt als hoofdverwarming. Dit omdat vloerverwarming uw woning gelijkmatig verwarmt en hierdoor efficiënter is dan een CV installatie. Zo bespaart u op de energierekening en bent u ook nog eens milieubewust bezig omdat u minder gas verbruikt. Overweegt u de aanleg van vloerverwarming of heeft u al vloerverwarming in uw woning maar hier een specialist bij nodig? Ook hier kunt u Aangesloten vakmannen Allfree voor inschakelen.

Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Installatie
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Renovatie

 

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening. Afspraken over de uitvoering en kosten van uw klus lopen buiten ons om. Wij brengen u dan ook geen extra kosten in rekening.

Contactgegevens

  • Bij Allfree aangesloten CV monteurs
Hoofdvestiging Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen

Onze vakmannen zijn ook werkzaam in uw regio